Reklam
Reklam

Voetballer Lukas Podolski opent 22e vestiging Dönerzaak

De beroemde voetballer Lukas Podolski en zijn Turkse partner Mangal Döner (zoals de keten heet) openden de 22e vestiging 

Voetballer Lukas Podolski opent 22e vestiging Dönerzaak
Editör: Turkinfo.nl
04 Ocak 2023 - 06:50
Reklam

De in Polen geboren Duitse voetballer Lukas Podolski opende de 22e vestiging van de dönerrestaurantketen die hij in Duitsland had opgericht met zijn Turkse partner Metin Dağ in de stad Hürth, nabij de stad Keulen.

Beroemde voetballer Podolski, die eerder het WK-kampioenschap won met het Duitse nationale team, en de truien van Galatasaray en Antalyaspor droeg, evenals vele teams, beantwoordde de vragen van de AA-correspondent voor de opening.

Podolski zei dat hun dönerconcept erg goed is en dat ze daarom erg populair zijn in Duitsland. "Mensen kennen me natuurlijk van het voetbal, het heeft een effect op deze interesse. We zijn er trots op dat ons dönerconcept geliefd en geaccepteerd is. door mensen. Er staat een lange rij buiten en dat kun je zien. mooi." zei.

Terwijl hij verklaarde dat Turkije altijd een deel van zijn leven is geweest en dat hij altijd een stap in de toekomst zal zetten, zei Podolski dat hij nog niet heeft besloten welk beroep hij in de toekomst zal uitoefenen.

Metin Dağ, de Turkse partner van Podolski, verklaarde dat ze in de toekomst misschien een filiaal in Turkije zouden openen en voegde eraan toe: "We hebben hard gewerkt, we hebben hard gewerkt, we hebben goed en eerlijk gewerkt. We waren erg blij om deze menigte vandaag te zien." hij zei.

Podolski, die zijn döner-kebabmes in zijn hand nam, sneed samen met zijn partner Dağ de eerste döner-kebab in hun nieuwe restaurant.
Podolski, die zijn foto's signeerde voor zijn fans die buiten een lange rij vormden, liet hun verzoeken niet onbeantwoord.

©TURKINFO.nl


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum