Reklam
Reklam

Volkswagen investeert 1 milyard € in Turkije

Verklaring komt van de premier van Tjechie Andrej Babis De premier van Tjechie Andrej Babis, die een tijd in Turkije verbleef, heeft een ontmoeting gehad met de Turkse presindent Recep Tayyip Erdoğan.

Volkswagen investeert 1 milyard € in Turkije
Editör: Turkinfo.nl
08 Eylül 2019 - 06:54
Reklam

Tijdens een persvoorlichting van Babis en Erdoğan tesamen heeft Babis het gehad over de investering van Volkswagen in Turkije.

De premier van Tjechie geeft aan dat de Duitse autogigant Volkswagen zich gereed maakt om een grote investering te doen in Turkije en zei verder "We hebben gehoord dat Volkswagen een grote investering gaat doen in Turkije".

Met deze verklaring zijn nu de geruchten bevestigd dat de Duitse producent een investering van 1 milyard euro gaat doen in Turkije.

 

Vorige week had Reuters ook aangegeven dat Volkswagen een investering van maar liefst 1 milyard euro gaat doen in Turkije en gaf verder aan dat ze zich ook zouden mengen in de discussie rondom de autobelastingen.

Het is nog niet zeker in welke stad in Turkije Volkswagen zijn fabriek gaat bouwen, geruchten zijn dat deze mogelijk in de plaats Manisa gebouwd gaat worden.



@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum