Reklam
Reklam

BM Life deelt opnieuw hulp uit in Turks rampgebied en schenkt 200 tablets aan studenten

Na een eerdere succesvolle hulpactie in juni 2023 heeft BM Life besloten opnieuw naar het rampgebied in Turkije af te reizen om hulp te bieden aan de getroffen gemeenschap. Ditmaal zijn er 200 tablets geschonken aan studenten om hun onderwijs en communicatie te ondersteunen.

BM Life deelt opnieuw hulp uit in Turks rampgebied en schenkt 200 tablets aan studenten
Editör: Turkinfo.nl
19 Ekim 2023 - 21:30
Reklam
In juni 2023 bracht BM Life al hulpbehoeften naar de inwoners van het getroffen gebied. Dit omvatte kledingpakketten en hygiëneproducten die persoonlijk ter plaatse werden uitgedeeld. De organisatie inventariseerde tijdens deze bezoeken welke behoeften er waren voor verdere hulpacties.

Tijdens de recente hulpactie zette BM Life zich in om kinderen in nood te helpen, ongeacht hun taal, religie, ras, geloof of politieke overtuiging, vooral degenen die hun ouders hebben verloren als gevolg van de ramp. Dankzij de vrijgevigheid van donoren was er voldoende financiële steun om 200 tablets aan te schaffen. Deze tablets werden in samenwerking met twee docenten van Hatay Universiteit en Iskenderun Universiteit persoonlijk uitgereikt aan de studenten tijdens evenementen op 13, 14, 15 en 16 september.

Over BM Life
BM Life is een organisatie die zich richt op het helpen van Etnische Nederlanders om gezond en fit te blijven in een veilige omgeving. Ze doen dit door samen te werken met overheden, federaties, stichtingen, verenigingen en verzekeraars. De belangrijkste activiteiten en kenmerken van BM Life zijn:

1-Belangenbehartiging: BM Life vertegenwoordigt de belangen van haar leden in een multiculturele samenleving en streeft naar vertrouwen, veiligheid, gelijkheid, gezondheid en gezelligheid.

2- Brugfunctie: De organisatie fungeert als een gids voor haar leden op het gebied van zorgverzekeringen, zorgverlening, sport, reizen, gezondheid, educatie, communicatie en ontmoetingsmomenten. Hierbij wordt rekening gehouden met de gebruiken en culturen van Etnische Nederlanders.

3- Speciale producten en diensten: BM Life biedt speciale producten en diensten aan, zoals een islamitische uitvaartverzekering en informatieve bijeenkomsten over toegankelijke en betaalbare zorg, zowel binnen als buiten Nederland.

©TURKİNFO.NL    

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum