Reklam
Reklam

Bruggen en wolkenkrabbers verdwijnen onder de mist in Istanbul

Een dikke deken van mist heeft Istanbul gehuld in een mysterieuze sluier, waarbij bruggen en wolkenkrabbers onder de wolken verdwijnen. De mist, die vooral langs de Bosporus intenser werd, heeft het stadslandschap getransformeerd en het dagelijkse leven verstoord.

Bruggen en wolkenkrabbers verdwijnen onder de mist in Istanbul
Editör: Turkinfo.nl
29 Şubat 2024 - 10:39
Reklam

De impact van deze mist strekt zich uit over verschillende delen van Istanbul, waaronder de Bosporus, waar het scheepvaartverkeer in beide richtingen is stopgezet. Tal van veerboten zijn geannuleerd vanwege de verminderde zichtbaarheid en de risico's die dit met zich meebrengt voor de veiligheid op zee.

De atmosferische omstandigheden hebben ook de luchtvaart beïnvloed, met vertraagde en geannuleerde vluchten op de luchthaven Sabiha Gökçen. Passagiers worden geconfronteerd met frustratie en ongemak door de verstoring van hun reisplannen.

Bruggen die normaal gesproken trotse symbolen van verbinding zijn, zijn nu slechts vage contouren in de mist. Wolkenkrabbers, die de skyline van Istanbul domineren, lijken te zweven tussen hemel en aarde, hun toppen verloren in het nevelige niets.

Deze weersomstandigheden herinneren ons aan de kwetsbaarheid van menselijke creaties tegenover de onvoorspelbare krachten van de natuur. Terwijl Istanbul langzaam ontwaakt onder de sluier van mist, blijven de bewoners hopen op helderder dagen en een terugkeer naar het normale stadsleven.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum