Reklam
Reklam

Duitse toeristen weer massaal naar Antalya

Het aantal Duitse toeristen dat naar Antalya komt, heeft voor het eerst in jaren het aantal Russische toeristen overtroffen.

Duitse toeristen weer massaal naar Antalya
Editör: Turkinfo.nl
10 Mayıs 2023 - 20:27
Reklam
In het toerisme in Antalya heeft de Duitse markt de Russische markt overtroffen. Kavaloğlu, die aangeeft dat het toerisme in Antalya dit jaar meer actief is dan voorgaande jaren, zei: "In Antalya is de Duitse markt in de vier maanden van dit jaar boven de cijfers van 2019 uitgekomen. Duitsland heeft na lange tijd Rusland ingehaald. De Russische markt blijft een beetje achter bij de cijfers van 2019, maar er is een zeer aanzienlijke toename ten opzichte van vorig jaar. Achter hen staan de Britse, Nederlandse en Poolse markten. We hechten belang aan Polen, dat na de Britse markt ook aanzienlijk is gegroeid."

Kavaloğlu benadrukte dat Rusland en Oekraïne belangrijke markten zijn en sprak de wens uit dat de oorlog tussen beide landen snel zou eindigen.

Hij verklaarde dat er vanwege de aardbeving in Turkije een daling was in de reserveringen, maar dat er momenteel een stijging is, en dat ze hoopvol zijn voor dit jaar. Antalya Metropolitan Municipality Mayor Muhittin Böcek benadrukte dat toerisme belangrijk is voor Antalya en dat ze als gemeente de nodige investeringen hebben gedaan.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum