Reklam
Reklam

Een Onvergetelijke Filmvertoning in Rotterdam: The Good Death

De bioscoop Lantaren Venster in Rotterdam bood zijn publiek onlangs een onvergetelijke ervaring. Tijdens een speciale vertoning werd de documentaire "Een Goede Dood" van de jonge regisseur Hasan Ete vertoond.

Een Onvergetelijke Filmvertoning in Rotterdam: The Good Death
Editör: Turkinfo.nl
02 Mart 2024 - 17:41
Reklam

De bioscoop Lantaren Venster in Rotterdam bood zijn publiek onlangs een onvergetelijke ervaring. Tijdens een speciale vertoning werd de documentaire "Een Goede Dood" van de jonge regisseur Hasan Ete vertoond. De film vertelt het verhaal van Wim Beuving, die zijn laatste dagen doorbracht met het vervullen van zijn laatste wensen via de Stichting Ambulance Wens.

De documentaire volgt Wim Beuving terwijl hij zijn laatste wensen vervult op een dag die hij met zijn geliefden doorbrengt. De film van de Nederlandse Wim Beuving, die vorig jaar op 1 maart overleed, werd op zijn sterfdatum vertoond voor zijn geliefden op het witte doek.

Na de vertoning waren ook de Consul-Generaal van Turkije in Rotterdam, Sevgi Kısacık, en Vice-Consul Bilal Köse onder de aanwezigen. Tijdens de vertoning werden emotionele momenten beleefd door mevrouw Kısacık. De emotionele toespraak van Consul-Generaal Kısacık werd gewaardeerd door de leiders van de Stichting Ambulance Wens, de familie en vrienden van Wim.

Kısacık feliciteerde regisseur Hasan Ete en allen die hebben bijgedragen aan de film na de emotionele momenten. Ze benadrukte ook dat hun steun in de toekomst zal voortduren.

"Een Goede Dood" was niet alleen een filmvertoning, maar ook een speciale ervaring die ons herinnerde aan de waarde van het leven en de tijd die we doorbrengen met onze dierbaren. Deze indrukwekkende documentaire, geregisseerd door Hasan Ete, liet een blijvende indruk achter in de harten van de kijkers.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum