"hat-trick" door Enes Ünal

De Turkse speler van NAC Breda, uitkomende in de jupiler league, heeft in de wedstrijd tegen Telstar 3 doelpunten gemaakt. De wedstrijd werd uit gewonnen met 4-1. Sparta Rotterdam is 3 weken voor einde competitie kampioen geworden en is gepromoveerd naar de eredivisie.

"hat-trick" door Enes Ünal
Editör: Turkinfo.nl
12 Nisan 2016 - 06:01

Enes Ünal, speler van NAC Breda uitkomende in de jupiler league, heeft in de uit wedstrijd tegen Telstar 3 doelpunten gemaakt waarmee NAC Breda de wedstrijd 4-1 heeft gewonnen.



De hat-trick van Enes die mede ervoor zorgde dat NAC Breda met grote cijfers won in Telstar, is ontstaan door doelpunten in de 16de, 55ste en 78ste minuut.



De jonge speler van NAC Breda was in de winterstop naar Breda gekomen. In de 8 wedstrijden die hij nu gespeeld heeft wist hij 7 doelpunten op zijn naam te zetten.



Sparta Rotterdam kampioen



3 weken voor einde van de jupiler league heeft Sparta Rotterdam met de behaalde overwinning de titel binnengehaald. Sparta wist thuis met 3-1 te winnen van Jong Ajax en hiermee wist het na 6 jaar jupiler league weer terug te keren naar de eredivieis.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum