Het Turkse technologiebedrijf TOGG onthult een smart device-geïntegreerde portemonnee voor digitale activa

Gebruikers kunnen 'naadloos en veilig' communiceren met de slimme mobiliteitssystemen van TOGG die zijn gebouwd op de Avalanche-blockchain Gurcan Karakas, de CEO van TOGG, zei dat het bedrijf werkt aan het creëren van een open en toegankelijk ecosysteem voor iedereen rondom zijn slimme apparaten en digitale producten.

Het Turkse technologiebedrijf TOGG onthult een smart device-geïntegreerde portemonnee voor digitale activa
Editör: Turkinfo.nl
11 Ocak 2023 - 09:38

“Met ons product, de digital asset wallet, die we ontwikkelden op de blockchain van onze strategische partner Ava Labs, willen we de mobiliteitservaring van onze gebruikers naar een hoger niveau tillen. Het mobiliteitsecosysteem kent geen grenzen, het gaat overal heen waar we neem het," voegde hij eraan toe.

Bovendien lanceert TOGG een non-fungible token (NFT)-marktplaats op Avalanche waar gebruikers een breed scala aan NFT's kunnen kopen, verkopen en ruilen, waaronder kunst, verzamelobjecten en meer.

De TOGG NFT-marktplaats is toegankelijk via de digitale activa-portemonnee, waarmee gebruikers hun digitale activa onderweg veilig kunnen opslaan, openen en overdragen.
Het biedt een "Art Mode" -functie die de sfeer van de auto transformeert zodat deze overeenkomt met de NFT-illustraties die worden weergegeven op de portemonnee voor digitale activa in de auto.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum