Reklam
Reklam

Iftar maaltijd bij de Nederlandse vestiging van MUSIAD

Turkse ondernemers zijn in Rotterdam samengekomen bij een iftar maaltijd.

Iftar maaltijd bij de Nederlandse vestiging van MUSIAD
Editör: Turkinfo.nl
27 Haziran 2016 - 06:47
Reklam

Bij een iftar bijeenkomst georganiseerd door de Nederlandse vestiging van MUSIAD, vereniging van en voor Turkse Ondernemers over de hele wereld, zijn Turkse ondernemers bij elkaar gekomen.



Bij de traditie getrouw gehouden iftar bijeenkomst in Rotterdam waren onder andere aanwezig Sadık Arslan (Turkse ambassadeur uit Den Haag), Tolga Orkun (Turkse Consulaat Amsterdam), Sadin Ayyıldız (Turkse Consulaat Rotterdam), Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk (DENK Partij leden) en vele andere Turkse ondernemers van de private sector in Nederland.



De Turkse Ambassadeur Arslan hield een korte toespraak bij deze bijeenkomst en gaf hierin aan dat hij zeer blij was om zoveel Turkse ondernemers bij elkaar te kunnen zien bij zo een mooie islamitische bijeenkomst.



Verder vervolgde Arslan dat de Turkse ondernemers naast de werkgelegenheid in het land waarin ze opereren ook vele bruggen slaan in de handel tussen Turkije en Nederland. Verder gaf hij aan “Komende periode zal een hele moeilijke periode worden voor Nederland, Europa, Turkije en de hele wereld. Echter de kracht en inzet van de ondernemers zullen ervoor zorgen dat we uit deze moeilijke tijden gaan komen. Wanneer jullie als Turkse ondernemers hier ook een steentje aan bijdragen zal het geheel veel makkelijker gaan en zullen we hiermee de vrede in de wereld bewaren, de relaties tussen de landen goed houden en zorgen dat er geen problemen zullen zijn op het gebied van werkgelegenheid. Laat Allah jullie solidariteit, samenwerking en eenheid beschermen van die mensen die het willen verstoren. ”



De voorzitter van MUSIAD Nederland heeft tijdens zijn speech aangegeven dat we niet enkel op zakelijk vlak, maar ook op sociaal vlak alles proberen te doen om de maatschappij te dienen. In het kader hiervan heeft voorzitter Ali Bekdur informatie gegeven over de hulp aan de vluchtelingen die in Nederland leven.

Verder vertelde de voorzitter dat ze vele complimenten hebben gekregen over de activiteiten die zij en de jongeren tak van de vereniging uitgevoerd hebben over het hele land. Ons missie is om dit verder door te trekken gaf Bekdur aan.



Na de speeches hebben de nieuwkomers aan MUSIAD hun badges ontvangen als nieuw lid van de vereniging.

 



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum