Reklam
Reklam

Karsan Introduceert Autonome e-ATAK voor passagiersvervoer naar Rotterdam Airport

Karsan, een vooraanstaande speler in de wereldwijde transitie naar elektrisch en autonoom openbaar vervoer, heeft aangekondigd passagiers naar Rotterdam Airport te gaan vervoeren met hun geavanceerde Autonome e-ATAK-bussen.

Karsan Introduceert Autonome e-ATAK voor passagiersvervoer naar Rotterdam Airport
Editör: Turkinfo.nl
03 Mart 2024 - 21:30 - Güncelleme: 03 Mart 2024 - 21:57
Reklam

Deze innovatieve bussen worden geproduceerd door Karsan, in samenwerking met ADASTEC, en belichamen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autonome mobiliteit.

De keuze van Karsan voor Rotterdam Airport als locatie voor de introductie van de Autonome e-ATAK onderstreept de ambitie van het bedrijf om een leidende rol te spelen in de Europese en mondiale transitie naar duurzaam openbaar vervoer. Met deze aankondiging zet Karsan een belangrijke stap in het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke vervoersdiensten aan passagiers in de regio.

Een van de opvallende kenmerken van de Autonome e-ATAK is het vermogen om passagiers autonoom te vervoeren, waardoor ze een naadloze en comfortabele reiservaring bieden van en naar Rotterdam Airport. Door de geavanceerde technologieën die zijn geïntegreerd in het ontwerp van deze bussen, kunnen passagiers genieten van een hoog niveau van veiligheid en efficiëntie tijdens hun reis.

Okan Baş, CEO van Karsan, benadrukte het belang van deze ontwikkeling en verklaarde: "Met de introductie van onze Autonome e-ATAK-bussen voor vervoer naar Rotterdam Airport, zetten we een nieuwe standaard voor duurzame mobiliteit. We zijn trots op onze rol als pioniers in deze sector en blijven streven naar innovatie en vooruitgang."

De samenwerking tussen Karsan en ADASTEC heeft geleid tot de ontwikkeling van baanbrekende technologieën op het gebied van autonoom rijden, waardoor de Autonome e-ATAK een van de meest geavanceerde voertuigen in zijn soort is. Dr. Ali Peker, CEO van ADASTEC, benadrukte de waarde van deze samenwerking en zei: "Door onze krachten te bundelen met Karsan hebben we een nieuwe norm gesteld voor autonoom openbaar vervoer. We zijn verheugd om bij te dragen aan de realisatie van een duurzame en toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen."

Met de Autonome e-ATAK-bussen die naar verwachting vanaf januari 2025 op de route zullen gaan werken, markeert deze aankondiging een mijlpaal in de evolutie van het openbaar vervoer in Nederland en daarbuiten. Als voorlopers in elektrisch en autonoom vervoer blijft Karsan zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum