Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: brie met E. coli bacterie

In brie van supermarkt Lidl is de poepbacterie E. coli aangetroffen. Kleine kinderen, senioren en mensen met een zwakke gezondheid, kunnen hier erg ziek van worden.

Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: brie met E. coli bacterie
Editör: Turkinfo.nl
28 Aralık 2019 - 20:24 - Güncelleme: 28 Aralık 2019 - 21:39

Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.
Deze terugroepactie betreft uitsluitend het product “Milbona Selection Brie de Nangis, Franse zachte kaas van rauwe melk, ca 100g”, met de volgende houdbaarheid-, lotnummeren identificatiekenmerken:

In een eigen onderzoek zijn vero toxine-producerende E. coli in het betrokken product aangetroffen. Vero-toxine-producerende E. coli kan diarree veroorzaken. Bij bepaalde groepen mensen (zuigelingen, peuters, senioren en mensen met een verzwakt immuunsysteem) kunnen zich mogelijk ernstige ziekten ontwikkelen. Vanwege dit gezondheidsrisico worden klanten dringend verzocht deze producten niet te consumeren, maar deze terug te brengen naar de winkel. Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

De ‘Milbona Selection Brie de Nangis, Franse zachte kaas van rauwe melk, ca 100g’’ met andere houdbaarheid-, lotnummer- en identificatiekenmerken zijn niet bij deze terugroepactie betrokken en zijn veilig voor consumptie.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum