Reklam
Reklam

'Middle Corridor - Nieuwe Horizon voor Europa' connectiviteit en economische groei 

De ronde tafel discussie 'Middle Corridor - Nieuwe Horizon voor Europa' bracht diplomaten, overheidsfunctionarissen en belangrijke bedrijven uit de maritieme en transportsectoren in Europa bijeen. Het evenement vond plaats op 20 oktober 2023 in het Marriott Hotel in Den Haag, Nederland. Georganiseerd door de ambassades van Azerbeidzjan, Kazachstan, Georgië en Turkije in Nederland,

'Middle Corridor - Nieuwe Horizon voor Europa' connectiviteit en economische groei 
Editör: Turkinfo.nl
24 Ekim 2023 - 12:28
Reklam
De ronde tafel discussie 'Middle Corridor - Nieuwe Horizon voor Europa' bracht diplomaten, overheidsfunctionarissen en belangrijke bedrijven uit de maritieme en transportsectoren in Europa bijeen. Het evenement vond plaats op 20 oktober 2023 in het Marriott Hotel in Den Haag, Nederland. Georganiseerd door de ambassades van Azerbeidzjan, Kazachstan, Georgië en Turkije in Nederland, had het evenement tot doel de transformerende potentie van de Middle Corridor als een essentiële toegangspoort voor handel, connectiviteit en economische groei tussen Europa en Azië te verkennen."

"Dr. Selçuk Ünal, Ambassadeur van Turkiye, gaf een presentatie tijdens het evenement en benadrukte met name het strategische belang van de Middle Corridor en de strategische rol van de Turkije in de verbinding tussen Azië en Europa."

"Het evenement werd bijgewoond door vooraanstaande gasten, waaronder ambassadeurs van Turkije, Kazachstan, Georgië en Nederland, evenals relevante overheidsvertegenwoordigers uit de genoemde landen. Vertegenwoordigers van prominente bedrijven, waaronder Damen Shipyards Group en Van Oord, namen ook deel."

"De ronde tafel discussie bood een waardevol platform voor diplomaten en bedrijven uit Europa om hun begrip en expertise met betrekking tot de significante mogelijkheden die de Middle Corridor biedt als een essentiële route voor de verbinding tussen Azië en Europa te verbeteren."

©TURKİNFO.NL    
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum