Nieuwe HulpActie, In september reist BM Life opnieuw naar Hatay!

Mehmet Keskin, een functionaris van BM Life, verklaarde ook dat 26 aardbevingsslachtoffers die zijn geselecteerd door de Hatay en İskenderun universiteiten gedurende 10 weken gratis online Engelse lessen zullen krijgen en dat er een functionaris zal worden aangesteld om het onderwijs van de kinderen te coördineren.

Nieuwe HulpActie, In september reist BM Life opnieuw naar Hatay!
Editör: Turkinfo.nl
07 Eylül 2023 - 20:38
Met de donaties die zijn verzameld op de BM Life-rekening was er genoeg geld beschikbaar om 200 tablets aan te schaffen, en dit werd onmiddellijk in gang gezet. De tablets werden gekocht in Istanbul en naar Hatay gestuurd. BM Life voert dit project uit in samenwerking met twee docenten van Hatay Universiteit en İskenderun Universiteit. De verzonden tablets zullen worden uitgedeeld aan studenten op 11, 12 en 13 september, tijdens de eerste week van het schooljaar 2023-2024.

Als u de hulpactie voor de aardbeving in Turkije van BM Life wilt ondersteunen en toekomstige projecten wilt bekijken, kunt u de website bezoeken.

Als u wilt helpen met het motto "Laten we samen een steentje bijdragen", kunt u direct contact opnemen met de stichting of financiële steun bieden via de officiële website van de campagne om een glimlach op het gezicht van een kind te toveren.

©TURKİNFO.NL    

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!