Reklam
Reklam

Nieuwe methode vandrugssmokkelaars.: 103 kilo drugs werden uit het vliegtuig gegooid en Turkije binnengebracht

Nieuwe methode van drugsdealers: De verdachten dropten met een klein zweefvliegtuig drugs vanuit Bulgarije naar de grens met Kırklareli Türkiye Miljoenen lira's aan drugs werden uit het vliegtuig gegooid en naar Turkije gebracht

Nieuwe methode vandrugssmokkelaars.: 103 kilo drugs werden uit het vliegtuig gegooid en Turkije binnengebracht
Editör: Turkinfo.nl
20 Ocak 2023 - 07:26 - Güncelleme: 20 Ocak 2023 - 11:00
Reklam
Deze keer namen drugsdealers hun toevlucht tot een verrassende manier om drugs Turkije binnen te smokkelen. De verdachten dropten met een klein zweefvliegtuig drugs vanuit Bulgarije naar de grens met Kırklareli. Gendarmerieteams vernietigden de drugsbende met de operatie die ze organiseerden.

Door de nieuwe methode van de drugsdealers gaven ze het op. Miljoenen kilo's drugs werden uit het vliegtuig gegooid en Turkije binnengebracht. De verdachten konden echter niet ontsnappen aan de gendarmerie.

De methode die eerder door beroemde drugsbaronnen werd gebruikt, werd dit keer in Turkije gebruikt. Het vliegtuig van het type zweefvliegtuig, dat was opgestegen vanuit Bulgarije, kwam laag de grens met Kırklareli binnen om te voorkomen dat het door de radar zou worden opgemerkt. Tijdens de nachtelijke verzending deed het vliegtuig zijn lichten uit om geen aandacht te trekken. De drugsdealers signaleerden het vliegtuig met een licht. Op de aangegeven punten werden drugs uit het vliegtuig gegooid.

Bij de operatie werd 103 kilo en 13 miljoen TL aan drugs in beslag genomen. Dit was de grootste hoeveelheid in beslag genomen drugs in de geschiedenis van Kırklareli.

In het kader van het onderzoek zijn er vier mensen aangehouden.

CNN
©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum