Percentage van Nederlandse slachtoffers van misdrijven is 18

Het CBS heeft de nationale veiligheid monitor van 2015 gepubliceerd. Volgens het rapport is het percentage dat slachtoffer van misdrijven is in Nederland gelijk aan 18.

Percentage van Nederlandse slachtoffers van misdrijven is 18
Editör: Turkinfo.nl
03 Mart 2016 - 07:50

Het aantal misdrijven is ten opzichte van het jaar ervoor gedaald met 1 procent. Het aantal Nederlanders dat zich niet veilig voelt in Nederland is gelijk gebleven op 38 procent.



Aantal schulden aan vandalisme en geweld gedaald



Incidenten veroorzaakt door geweld is gedaald van 13 naar 12 procent, terwijl incidenten gebaseerd op vandalisme gedaald is van 6,8 naar 6,2 procent.



Ciber crime is gelijk gebleven met 2014

Ciber crime is met 11 procent gelijk gebleven in vergelijking met 2014. Onder ciber crime worden alle soorten incidenten bedoeld die op internet gebied uitgevoerd zijn, zoals chantage, identiteit fraude en diefstal door op naam van een ander te kopen.



Mensen die zich onveilig voelen gelijk gebleven



Het percentage dat zich van tijd tot tijd niet veilig voelt in Nederland is gedaald van 36,6 procent naar 35,6 procent. Het aantal mensen dat zich in zijn eigen straat niet veilig voelt is gelijk blijven aan 18 procent.



©MD

Notitie: het is verboden om berichten geplaatst onder auteur TurkInfo.nl zonder toestemming te kopiëren en te publiceren.



 



 



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum