Politieoperatie in Nederland op iemand die leek op de terrorist van Istanbul

In Veenendaal is een politieoperatie geweest op een persoon die verdacht veel leek op de terrorist die op nieuwjaarsdag in Istanbul een aanslag pleegde in een bar in de wijk Ortaköy

Politieoperatie in Nederland op iemand die leek op de terrorist van Istanbul
Editör: Turkinfo.nl
06 Ocak 2017 - 05:23

In Nederland was het druk doen bij een winkelcentrum daar iemand aan had gegeven de terrorist van Istanbul gezien te hebben.



De politie had een melding gekregen dat in een winkelcentrum in Veenendaal de terrorist was gesignaleerd die op nieuwjaardag in Istanbul een aanslag had gepleegd. Hierop is de politie in actie gekomen en hebben ze een operatie verricht op de winkelcentrum waarbij ook een politie helikopter betrokken was.



De politie, die alle uitgangen van het winkelcentrum afgesloten hadden, hebben de verdachte opgepakt. Na identificatie van deze persoon is gebleken dat dit niet dezelfde persoon was die de aanslag in Istanbul had gepleegd. De opgepakte persoon is daarna weer vrijgelaten.



Tijdens de aanslag op nieuwjaarsdag bij een nachtclub in Istanbul met een geweer was 1 politie omgekomen en 38 bezoekers waarvan 25 niet de Turkse nationaliteit hadden. De foto van de dader was gedeeld in de media.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum