Ryan Donk geeft aan mogelijk voor Turkse elftal uit te kunnen komen

“Als de trainer van het Turkse elftal, Fatih Terim, mij een voorstel zou doen, zou dat een grote eer voor mij zijn” “Ik voel geen druk doordat ik vergeleken wordt met Felipe Melo " “Ik denk inderdaad dat (Babel) met alle plezier zou willen komen” “De gat van 11 punten is niet onoverkomelijk”

Ryan Donk geeft aan mogelijk voor Turkse elftal uit te kunnen komen
Editör: Turkinfo.nl
14 Ocak 2016 - 10:09

De nieuwe speler van Galatasaray, Ryan Donk, heeft aangegeven dat hij het een grote eer zou vinden als hij gevraagd zou worden voor het Turkse elftal.



Tijdens een persconferentie, dat georganiseerd is in het hotel waar Galatasaray in Antalya verblijft gedurende de trainingskamp, heeft de van Kasımpaşa overgekomen Ryan een voorspelling voor de tweede seizoenshelft gedaan.



Op de vraag of Donk erover zou nadenken als hij een voorstel zou krijgen van de trainer van het Turk nationaal elftal Terim, antwoorrde hij:



“Ik hou van dit land, in het bijzonder van Istanbul. Het verkeer even daarbuiten gelaten. Ik hou niet van het verkeer hier. Buiten dat hou ik enorm van Istanbul en dit land. Als ik zo een voorstel zou krijgen van de trainer zou ik dat een enorme eer vinden, maar volgens mij moet je eerst 5 jaar in het land wonen om hiervoor in aanmerking te komen. Op dit moment heb ik de 5 jaar nog niet volgemaakt en heb ik ook niet deze voorstel gekregen. Op het moment dat zo een voorstel zich voordoet zal ik dit zeker in overweging nemen en bespreken.”



- De vergelijking met Felipe Melo



Donk, dat vermoedelijk op de plek van Felipe Melo gaat spelen, die vertrokken is naar Inter, antwoordde op de vraag hierover als volgt:



“Ik heb heel veel respect voor hem. Op dit moment zal ik op zijn oude positie spelen. Op dit moment staat voor mij bovenop om aan alle Galatasaray aanhangers, mijn teamspelers en de Galatasaray familie mijn kunnen te laten zien en mijn best te doen. Hiermee zal ik zeker mijn bijdrage leveren aan het succes van Galatasaray. Uiteraard ben ik naar een grote club gekomen en voelen we bij elke wedstrijd een gezonde druk, echter ik voel geen extra druk doordat ik vergeleken wordt met Felipe Melo.”



 



Donk geeft aan dat hij ook Wesley Snijder gesproken heeft over zijn transfer naar Galatasaray en geeft aan dat Wesley enkel “kom” heeft gezegd.



- " Ik denk inderdaad dat (Babel) met alle plezier zou willen komen "



Op de vraag of Donk nog contact heeft met Ryan Babel antwoordt Donk dat hij nog dagelijks contact heeft met Babel. Hij geeft aan dat er op dit moment geen voorstel is gedaan richting Babel, maar als hij een voorstel zou krijgen verwacht Donk dat Babel met alle plezier zou kunnen komen naar Galatasaray.



- "We hebben de kwaliteiten om Finale te spelen"



Donk geeft aan dat het beter is om langzamerhand naar de top te werken in de Spor Toto Süper Lig en vertelt vervolgens: "11 punten is geen onoverkomelijk gat".



Donk vervolgde vervolgens door een kleine voorsprong te nemen op de UEFA Europe League met de volgende woorden: “Ik ben ervan overtuigd dat we hiervoor de kwaliteiten hebben. In deze competitie bepalen de winsten en de doelpunten in uitwedstrijden grotendeels het eindresultaat. Hier moeten wij erg goed op letten. Ik zie deze kwaliteiten wel in ons team en ben ook van mening dat we de finales zouden kunnen halen.”



Donk geeft aan dat hij gaat rappen als Galatasaray in de Turkse competie kampioen wordt en vervolgd verder zijn gesprek over zijn positie op het veld: “Als ik mag kiezen tussen voorstopper of middenveld, dan kies ik voor het middenveld. Ik vind het leuker om actiever en meer met het spel bezig te zijn. Mocht het voor de wedstrijd nodig zijn dat ik voorstopper moet spelen, dan speel ik dat ook met alle liefde.”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum