Reklam
Reklam

San Marino wordt wederom vertegenwoordigd door een Turk op de Eurovisie songfestival

Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu gaat San Marino vertegenwoordigen op de 64ste Eurovisie songfestival.

San Marino wordt wederom vertegenwoordigd door een Turk op de Eurovisie songfestival
Editör: Turkinfo.nl
22 Mart 2019 - 06:55
Reklam

Op de 64ste Eurovisie songfestival, dat gehouden gaat worden in Tel Aviv, zal de Turkse zanger Serhat wederom San Marino vertegenwoordigen. Dezelfde persoon was eerder al de eerste Turkse zanger die een ander land dan Turkije vertegenwoordigde en was wederom San Marino. San Marino had toen een historische zege behaald.



Dit jaar, het jaar waarin Turkije wederom officieel niet deelneemt aan de Eurovisie Songfestival, zal Serhat as enige Turk deelnemen aan de songfestival en hiermee toch de Turken gedeeltelijk vertegenwoordigen.



Deze songfestival dat voor de Turken een belangrijke plaats neemt, zal wederom ervaren dat vele Turkse kijkers hun stem zullen uitbrengen voor de enige Turk die deelneemt, Serhat.



Serhat, die al een geruime tijd meegaat in de muziekwereld, staat bekend met zijn nummers in 70 landen. Hiermee weet hij ook een plek in te nemen op de wereld lijst van muzikanten, als een van de eerste Turken.



Serhat, die hoopt de Turkse vlag te doen wapperen op alle internationale podia, hoopt op 14 mei weer beroep te kunnen doen op de SMS berichten van zijn Turkse luisteraars tijdens de eerste halve finale van Europa.



 





@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum