Trainer Galatasaray Riekerink:

“Het is nu niet de vraag of ik verder ga met het team van Galatasaray. We moeten ons momenteel enkel focussen op de sitatie waarin we nu zitten en ervoor zorgen dat we deze periode zo goed mogelijk afsluiten.”

Trainer Galatasaray Riekerink:
Editör: Turkinfo.nl
05 Nisan 2016 - 11:20

Jan Olde Riekerink, trainer van Galatasaray, geeft aan dat ze er alles aan doen om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Riekerink, dat recentelijk aan de leiding is gekomen van het voetbal team van Galatasaray en een contract heeft tot het einde van het lopend seizoen, heeft een reportage gegeven aan de Galatasaray magazine.



Riekerink geeft aan dat hij vanuit het bestuur een voorstel heeft gekregen om tot het einde van het seizoen het team van Galatasaray te trainen. Hij geeft aan dat hij hiermee ingestemd heeft om Galatasaray te helpen hierin. We kijken enkel tot het einde van dit seizoen en proberen deze zo goed mogelijk af te ronden. Riekerink geeft verder aan niet bezig te zijn met het volgend seizoen. “Dat Orhan Atik hier is, is een groot voordeel voor mij. Samen zullen we het seizoen zo goed mogelijk afronden. We zullen ons focussen op goed voetbal en uiteraard op de beker.”, vervolgde Olderiekerink.



Riekerink, dat aangaf op de ranglijst op een plek te staan waar ze niet hadden willen staan, vervolgd: “Het beschuldigen van mensen in zo een situatie is erg makkelijk. Op zulke momenten moeten onze supporters weten dat ze de twaalde man zijn en juist op zulke momenten ons team steunen. We kunnen niet bovenaan staan in de competitie en we kunnen het ook niet goed doen, echter we vertrouwen erop dat de supporters wel achter ons blijven staan. We hebben ze nu hard nodig. We kunnen alleen met hun steun er het beste van maken dit seizoen.”



Verder geeft Riekerink aan dat hij vele posities in de vereniging gezien heeft alvorens hij trainer is geworden van de hoofdmacht van Galatasaray. Hij heeft vele ervaringen opgedaan binnen de vereniging als het gaat om het voorbereiden van talenten voor de hoofdmacht. Al deze ervaringen zal hij dan ook gebruiken om Galatasaray er bovenop te helpen.



Jan Olde Riekerink, dat aangeeft dat Galatasaray in de jeugd potentie heeft voor de toekomst, vervolgd zijn woorden:



“Ik heb hier bij Galatasaray een stabiele basis gevonden. Als je een stabiele basis hebt kun je er makkelijker en beter op bouwen. Indien deze niet stabiel is zal hetgeen wat je opbouwt snel instorten. We zien bij Galatasaray dat er in de jeugd vele goede talenten zijn en ook vele goede trainers. Dit is genoeg om een goede basis te hebben. We kunnen nu overgaan tot het bouwen van een goede bovenlaag. We willen onze spelers opleiden op de manier waarop we willen voetballen. Het project dat we opgestart zijn is een project voor een lange periode en een lange adem. We hebben even de tijd nodig om tot het resultaat te komen.”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum