Vluchtelingen crisis Europa

Nederland heeft vorig jaar 70 procent van de asielaanvragen goedgekeurd

Vluchtelingen crisis Europa
Editör: Turkinfo.nl
14 Mart 2016 - 12:14

Nederland heeft vorig jaar 70 procent van de asielaanvragen goedgekeurd.



Volgens de berichtgeving van IND, gekoppeld aan het ministerie van veiligheid, zijn er in 2015 58 duizend 880 aanvragen geregistreerd voor wat betreft asiel in Nederland.



Van deze registraties kwam de meeste van Syriers met 27 duizend 700. De syriers werden gevolgd door Eritreanen met 8 duizend 400. Verder werd aangegeven dat door de vele aanvragen het afhandelen van deze aanvragen soms wel maanden heeft geduurd.



In de verklaring is ook aangegeven dat 70 procent van de aanvragen goedgekeurd is en dat 30 procent door verschillende redenen afgekeurd is.



De verklaring gaf ook aan dat in 2016 tot nu toe 6 duizend 300 vluchtelingen naar Nederland zijn gekomen waarvan ongeveer 25 procent afkomstig uit landen die als veilig genoemd worden. De aanvraag van deze mensen zal dan ook afgekeurd worden.



Op de lijst van veilige landen van de ministerie van veiligheid zijn onder andere de volgende landen opgenomen: Montenegro, Bosnie, Kosovo, Macedonie, Servie en Marokko. Het ministerie doet alle verzoeken uit deze landen afwijzen en zet de mensen het land uit.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum