Yemeksepeti heeft de meest bestelde gerechten in Turkije bekend gemaakt

Yemeksepeti (soort Thuisbezorgd / JustEat), de grootste maaltijdbezorger van Turkije, zette op een rijtje welke gerechten er in 2023 het meest werden besteld.

Yemeksepeti heeft de meest bestelde gerechten in Turkije bekend gemaakt
Editör: Turkinfo.nl
12 Nisan 2024 - 21:56 - Güncelleme: 13 Nisan 2024 - 08:08

Bestelplatform Yemeksepeti zette op een rijtje welke gerechten er in 2023 het meest werden besteld. 

Yemeksepeti, die de meest bestelde gerechten van 2023 bekendmaakte met opvallende gegevens, presenteerde de eet- en drinktrends en gewoonten. In 2023, geselecteerd als 'Turkije's meest geliefde online voedselbestelmerk', tonen de aangekondigde statistieken de diversiteit van de smaakvoorkeuren van miljoenen mensen in heel Turkije en brengen ze de veranderingen en innovaties in de sector naar voren. Als toonaangevend merk in snelle handel in Turkije, deelde Yemeksepeti de opvallende statistieken van 2023 die de trends in de voedsel- en dranksector weerspiegelen. Van gerechten tot salades, van koffiesoorten tot desserts, Yemeksepeti biedt een breed scala aan informatie, en toont de voedselvoorkeuren en levensstijlen van mensen in heel Turkije.

De drukke bestellingstijden in de namiddag, grote bestellingen in één keer, en hoge winkelwagenwaarden tonen aan dat het platform in 2023 ook een spiegel is van de Turkse eet- en drinkcultuur. Dit rapport, dat waardevolle informatie biedt voor zowel sectorprofessionals als voedselliefhebbers, werpt licht op de voedseltrends van 2023.

Kipdöner steeg, Lahmacun daalde In 2023 was het meest populaire gerecht in heel Turkije de Kipdöner Dürüm, terwijl de invloeden van straatcultuur en de snelle levensstijl opvallen. De populariteit van wereldkeukens zoals Burger en Pizza laat zien dat de diversiteit van de Turkse keuken toeneemt, terwijl snacks zoals Çiğ Köfte en Tosti ook veel gekozen opties zijn in een druk tempo. Lahmacun, dat in 2022 op de eerste plaats stond, is dit jaar naar de derde plaats gedaald, terwijl Kipdöner, die vorig jaar tweede stond, dit jaar de eerste plaats inneemt.

Yemeksepeti's meest bestelde gerechten zijn als volgt gerangschikt:

 1. Kipdöner
 2. Burger
 3. Lahmacun
 4. Pizza
 5. Çiğ Köfte
 6. Tosti
 7. Adana Kebab
 8. Kip Tantuni
 9. Linzensoep
 10. Kuşbaşılı Kaşarlı Pide"

©TURKİNFO.NL
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

 • 0 Yorum

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Turkinfo Hollanda Haber'i:

Adreslerinden takip edin!