Bezoek aan Ahmed Aboutaleb door Turkse Federatie Nederland

De Turkse Federatie Nederland heeft Ahmed Aboutaleb bezocht.

Bezoek aan Ahmed Aboutaleb door Turkse Federatie Nederland
Editör: Turkinfo.nl
30 Mart 2016 - 06:00

De Turkse Federatie Nederland vervolgd zijn bezoek aan de verschillende burgemeesters die Nederland kent. Dit keer was het tijd voor een bezoek aan de burgemeester van Rotterdam, de heer Ahmed Aboutaleb.



De Turkse Federatie Nederland heeft in Rotterdam 3 vestigingen, namelijk de cultuurcentrum Mimar Sinan, Stichting Versaar en Stichting Versam. De delegatie van de Turkse Federatie dat een bezoek bracht aan burgemeester Ahmed Aboutaleb bestond uit Murat Gedik (Voorzitter Federatie), Erim Uğurlu (Algemeen Secretaris Federatie), Mustafa Şenyürek (Voorzitter stichting Versam) ve Hilal Şimşek (Voorzitter vrouwelijke tak van Stichting Versam).



Het bezoek, dat ongeveer 1 uur duurde, werd voornamelijk stilgestaan bij de activiteiten die de Turkse Federatie Nederland en de stichtingen in Rotterdam organiseren. Daarnaast heeft de voorzitter van de Turkse Federatie Nederland de burgemeester bedankt voor de aandacht en interesse die hij getoond heeft vorig jaar toen de Stichting Versam tot 2 keer het doel was van terroristische aanslagen. Tijdens het gesprek, dat zeer informeel was, werd ook stilgestaan bij wat er allemaal gedaan kon worden om de integratie te bevorderen.



De Turkse Federatie Nederland had eerder al een bezoek gebracht aan de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan.



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum