Reklam
Reklam

Brexit komt Nederland ten goede als er geen Nexit komt

Verwacht wordt dat het verlaten van de Europese Unie door Engeland voordelig zal zijn voor Nederland, als Nederland uiteraard niet in een soortgelijke situatie terecht komt.

Brexit komt Nederland ten goede als er geen Nexit komt
Editör: Turkinfo.nl
13 Temmuz 2016 - 11:54
Reklam

De uitkomst van het referendum in Engeland, wat ertoe heeft geleid dat Engeland de Europese Unie gaat verlaten, heeft geleid tot een brede Brexit schok. Verwacht wordt dat internationale bedrijven en dat het financiële centrum van de wereld in Engeland hier hun negatieve effecten van zullen zien. De Nederlandse media heeft inmiddels al te kennen gegeven dat een aantal grote bedrijven uit Azië inmiddels gesprekken zijn gestart met vertegenwoordigers in Nederland. Deze bedrijven hebben momenteel hun hoofdkantoor in Engeland en overwegen deze te verhuizen naar Nederland.



Volgens een ander onderzoek heeft een derde van de grote multinationals met een hoofdkantoor in Engeland te kennen gegeven dat ze kunnen overwegen hun hoofdkantoor te verhuizen. 61 procent van deze bedrijven heeft te kennen gegeven dat ze Amsterdam als eerste optie zien voor een mogelijke nieuwe hoofdkantoor.



©MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum