Reklam
Reklam

Effect Brexit op Europa gelimiteerd

Volgens berichtgeving van Moody’s: “Het effect van het vertrek van Engeland uit de EU zal beperkt zijn voor de overige landen van de EU” “De sterkere landen in de EU Duitsland, Nederland en Zweden zijn de landen die zich het beste kunnen beschermen tegen deze Brexit”

Effect Brexit op Europa gelimiteerd
Editör: Turkinfo.nl
13 Temmuz 2016 - 11:55
Reklam

Moody’s heeft te kennen gegeven dat het besluit van Engeland om als resultaat van het referendum de Europese Unie (EU) te verlaten (Brexit), weinig effect zal hebben op de overige EU landen.



Moody’s verklaring: “Het direct effect van Brexit op de meeste EU lidstaten zal beperkt zijn, echter het effect van Brexit zal goed opgevolgd moeten worden voor de landen Ierland, België, Spanje en Cyprus.”



Landen als Duitsland, Nederland en Zweden, landen met een sterke economie, zullen zich volgens Moody’s beter kunnen beschermen tegen de effecten van de Brexit.



Volgens de vice voorzitter van Moody’s, Sarah Carlson, zal Ierland het grootste nadelige effect ervaren van het vertrek van Engeland uit de Europese Unie. België zal geimpacteerd worden vanwege zijn zakelijke relatie met Engeland en de landen Spanje en Cyprus vanwege het toeristische aspect.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum