Reklam
Reklam

Broer van gezochte bendeleider Bolle Jos in Istanbul gearresteerd

De politie in Istanbul heeft Wilhelmus Adrianus Leijdekkers, de broer van de gezochte Nederlandse crimineel Jos Leijdekkers, gearresteerd. Leijdekkers staat bekend om het witwassen van drugsgeld voor de bende en woonde al geruime tijd in Turkije. Jos Leijdekkers wordt beschuldigd van betrokkenheid bij de verdwijning van Naima Jillal.

Editör: Turkinfo.nl
13 Ocak 2024 - 09:21
Reklam

De politie in Istanbul kwam erachter dat Wilhelmus Adrianus Leijdekkers zich in de stad bevond. Na het lokaliseren van zijn adres organiseerde de politie een operatie en slaagde erin de 31-jarige Leijdekkers te arresteren. Het is bekend dat Leijdekkers geld witwaste dat de bende verdiende met drugshandel en al geruime tijd in Turkije verbleef.

Jos Leijdekkers, ook bekend als 'Bolle (dikke) Jos' en 'El Presidente', staat sinds mei 2022 op de opsporingslijst van de Nederlandse politie en leidt ook de lijst van meest gezochte criminelen van de EU. Hij wordt beschouwd als een belangrijke figuur in de internationale cocaïnehandel. Jos Leijdekkers wordt ook beschuldigd van betrokkenheid bij de verdwijning en moord op Naima Jillal in oktober 2019 in een luxe appartement in Amsterdam Zuidas.

©TURKİNFO.NL

Turkse Pers


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum