Reklam
Reklam

Carole: "Verder met Riekerink is een juiste beslissing"

De Franse speler van Galatasaray: “Onze trainer heeft hele goede daden verricht aan het eind van vorig seizoen. We hebben gezien dat met zijn komst ook de verhouding onder de spelers beter is geworden” “Ik wil mijzelf bewijzen bij Galatasaray” “Ik weet dat gele kaarten vooral gegeven worden vanwege het gedrag en niet zo zeer vanuit het oogpunt van de positie op het veld”

Carole: "Verder met Riekerink is een juiste beslissing"
Editör: Turkinfo.nl
13 Temmuz 2016 - 11:56
Reklam

De Franse speler van Galatasaray, Lionel Carole, geeft aan dat de vereniging Galatasaray een goede en juiste beslissing heeft genomen door het contract van trainer Jan Olde Riekerink te verlengen.



Carole, dat de pers te woord stond in het Zwitserse Gwatt waar Galatasaray momenteel verblijft voor een trainingskamp, gaf verder aan dat Riekerink eind van vorig seizoen goede daden heeft verricht na zijn aanstelling.

Carole dat verder aangeeft dat de trainer de wedstrijd goed kan lezen en het spelletje goed begrijpt, vervolgde verder: “We gaan verder met onze trainer. Dit is volgens mij een logische keuze. De reden is dat we het einde van het seizoen goede zaken hebben gedaan. We hebben gezien dat met zijn komst het elftal ook anders is gaan presteren. Ik ben erg blij met het handhaven van onze trainer. Ik ben van mening dat dit de meest juiste keuze is. Zijn spelvatting en wat hij van ons verwacht zijn bekend. Ik hoop dat we succesvol verder zullen gaan.”



De Franse speler, die vorig jaar was toegevoegd aan de spelerslijst van Galatasaray maar nog niet echt aan spelen toe is gekomen, vervolgde verder: “De laatste tijden zijn er mogelijkheden ontstaan voor mij om te spelen bij Galatasaray en waar ik ook een steentje kan bijdragen. Ik zal deze positie ook zo goed mogelijk vervullen.”

"Ik wil mijzelf bewijzen"



Lionel Carole geeft aan dat hij nog meer zijn best doet om zich te bewijzen en geeft verder aan “Ik heb een contract bij Galatasaray. Ik wil deze ook graag uitdienen. Ik wil op de beste manier dienen voor Galatasaray en mijn steentje bijdragen aan het succes van Galatasaray.”



Op de rechtsback positie, waar de Fransman voornamelijk actief is, is de concurrentie groot, maar de Fransman gaf aan dat hij met alle plezier deze strijd aan zal gaan. Hij geeft verder aan dat het alleen maar gezond is dat op de meeste posities binnen het elftal goede concurrentie aanwezig is, dit komt de kwaliteit van het team ten goede.

Op de vraag of hij het een voordeel vindt dat Galatasaray dit jaar niet actief zal zijn op Europees niveau geeft de Fransman aan dat dit wel als een voordeel gezien kan worden om een beetje rust te creëren. Een wedstrijd in de week zorgt ervoor dat de focus op de competitie gezet kan worden en dat de spelers genoeg rust hebben tussen de wedstrijden in.



"Ik heb geen enkele boete gekregen"

Op de vraag dat Galatasaray spelers beboet omdat ze onnodige kaarten hebben opgelopen gaf de Fransman als reactie dat dit een zaak is tussen Galatasaray en de spelers. Hij geeft verder aan dat hij geen enkele boete heeft moeten betalen.



"Globaal gezien was de performance van Frankrijk in orde"

Op de vraag over de performance van Frankrijk tijdens het EK was Lionel erg duidelijk. De globale performance van Frankrijk was goed. Ze zijn erin geslaagd om van Duitsland te winnen in de halve finale, des temeer was het pijnlijk om de finale te verliezen.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum