Reklam
Reklam

CBR theorie examens in een nieuw jasje

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, CBR, gaat de theorie examen vragen herzien.

CBR theorie examens in een nieuw jasje
Editör: Turkinfo.nl
01 Şubat 2016 - 06:44
Reklam

Na de probleem gevallen van de afgelopen dagen met de theorie examens is besloten om de 4 duizend vragen te laten herzien door een onafhankelijke instelling.



Volgens de berichtgeving van het CBR zijn er rijscholen actief die kandidaten niet meer de regels van de theorie leren, maar het algorithe leren waarmee de theorievragen bij het CBR gesteld worden. Het algorithe hebben ze ontdekt waardoor dit door hen mogelijk gemaakt wordt. Hierdoor slagen kandidaten voor het theorieexamen zonder dat ze enig kennis van het theorie hebben. Doordat de slagingspercentage bij deze rijscholen omhoog gaat is er nu ook een groot animo voor deze rijscholen. Volgens het CBR is dit nu het geval bij 22 rijscholen.



De vragen zullen volledig door een onafhankelijk instelling bekeken en opniew opgesteld worden. Daarnaast zullen ook andere maatregelen genomen worden tijdens de theorie examens door meer toezicht te houden. Ook zullen vragen in interview vorm tijdens het rijexamen zelf gesteld worden door de examinatoren.



Er wordt zelfs gekeken naar de haalbaarheid om de theorie examen van de mensen die het op deze manier gehaald hebben nietig te laten verklaren. Echter, hier zijn nu nog geen concrete stappen voor gezet.



@MD


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum