Reklam
Reklam

Duitsland wil met de gestarte Turkse campagne Duitse Turkse jongeren werven voor het leger.

Het Duitse leger plaatst Turkse advertenties met de boodschap "Maak deel uit van onze vloot" om meer Turkse jongeren te bereiken. Ze willen deze advertenties specifiek ophangen bij tram-, metro- en bushaltes in gebieden waar veel Turken wonen.

Duitsland wil met de gestarte Turkse campagne Duitse Turkse jongeren werven voor het leger.
Editör: Turkinfo.nl
28 Ocak 2024 - 20:11
Reklam

Wereldwijde politieke ontwikkelingen hebben geleid tot het besluit van Duitsland om defensie-uitgaven en personeelsbestand te vergroten. In dit kader heeft het geloof van Duitsland dat de Derde Wereldoorlog nadert, tot een opmerkelijke ontwikkeling geleid. Duitsland heeft besloten om Turkse Duitsers op te roepen en zo zijn leger te versterken via Turkse billboardreclame.

Het Duitse leger heeft Duitse Turken opgeroepen om dienst te nemen door in gebieden waar veel gastarbeiders wonen Turkse posters op te hangen. Deze oproepen vielen vooral op in Turkse wijken, met name in grote steden zoals Keulen. Het gebruik van Turkse uitdrukkingen zoals "Donanmamızın Bir Parçası Ol" (Word een deel van onze vloot) door het Duitse leger is bedoeld om Turkse gastarbeiders aan te moedigen om deel te nemen aan het leger en zo bij te dragen aan de samenleving.

Veranderingen in het Defensiebeleid van Duitsland: Recentelijk heeft Duitsland ingrijpende wijzigingen doorgevoerd in zijn nationale defensiebeleid. Het Duitse leger heeft in voorgaande jaren geen oproep gedaan aan Turkse gastarbeiders zoals nu het geval is. Echter, zorgen over nationale veiligheid en een toename in defensie-uitgaven hebben Duitsland ertoe aangezet om ook Turken die buiten het land wonen bij het leger te betrekken.

Inhoud van de Oproepen: Op posters die zijn verspreid door het Duitse leger worden oproepen gedaan in zowel het Turks als het Duits. Terwijl de uitdrukking "Donanmanın Bir Parçası Ol" in het Turks wordt gebruikt, wordt er ook in het Duits gesproken met bewoordingen als "Voer een taak uit die werkelijk de moeite waard is. Word een strijdbare soldaat (wapenexpert)." Dit illustreert dat het Duitse leger beoogt effectief te communiceren met Turkse gastarbeiders in beide talen.

De oproep van Duitsland aan Turkse gastarbeiders is een belangrijke ontwikkeling die de veranderingen in internationale betrekkingen en defensiebeleid weerspiegelt. Het doel van deze oproep is om de betrokkenheid van gastarbeiders bij hun thuisland te versterken. De impact van dergelijke oproepen op de samenleving en de reactie van Turkse gastarbeiders moeten echter nauwlettend in de gaten worden gehouden in de komende dagen.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum