Eredivisie voetbal

Ajax, dat met 1-0 uit wist te winnen van Cambuur, voert nog steeds de lijst in de Eredivisie. PSV, dat met 10 man de wedstrijd uit moest spelen tegen Willem II wist ook de wedstrijd met 2-0 te winnen.

Editör: Turkinfo.nl
11 Nisan 2016 - 07:14

Met een 1-0 overwinning op Cambuur wist Ajax nog steeds de lijst aan te voeren in de Eredivisie.

Ajax heeft het in de 30ste week van de Eredivisie opgenomen tegen Cambuur in Leeuwarden. De Amsterdammers die heel sterk speelden tegen de zwakke Cambuur, wist te winnen met de enige doelpunt gemaakt door Klaassen in de 61ste minuut.

Met deze overwinning wist Ajaz zijn puntentotaal te verhogen naar 74 punten en hiermee de leiderschap voort te zetten.

PSV, dat Ajax volgt op de ranglijst, wist thuis van Willem II met 2-0 te winnen en wist hiermee geen schade op te lopen in de kampioensstrijd met Ajax. PSV wist niet te scoren in de eerste helft van de wedstrijd en zag in de 57ste minuut ook Arias zien vertrekken met een rode kaart. Ondanks dat PSV de wedstrijd moest vervolgen met 10 man wisten de mannen uit Eindohven de wedstrijd te winnen door de 2 doelpunten van Van Ginkel in de 68ste minuut en van De Jong in de 79ste minuut.

Met deze overwinning blijft PSV achter Ajax op de tweede plaats staan met 72 punten.