Reklam
Reklam

Geit na 7 weken gered uit puin

Op de 47e dag na de aardbeving werd de geit gered uit het puin. In Kahramanmaraş werd een geit na 47 dagen onder het puin vandaan gehaald, nadat drie mensen waren omgekomen.

Geit na 7 weken gered uit puin
Editör: Turkinfo.nl
26 Mart 2023 - 12:31
Reklam

Terwijl het opruimen van het puin doorging, werd de geit, die op de 47e dag na de aardbeving dood werd geacht, levend gevonden. Het feit dat de geit na 47 dagen onder het puin vandaan kwam, werd als een wonder beschouwd.

In de Turkse stad Türkoğlu in Kahramanmaraş overleefde een geit na 47 dagen onder het puin van een gebouw van drie verdiepingen dat was ingestort door een aardbeving. De eigenaar van de geit, Sezer Tündükozan, zei dat hij niet van plan was om zijn een jaar oude geit genaamd "Kınalı" te slachten of te verkopen.

Op 6 februari stortte het gebouw van Ahmet Hadi Tündükozan, waar hij woonde met zijn vrouw, twee zonen en twee schoondochters, in tijdens de aardbeving. De geit was op dat moment in de stal op de begane grond. De Tündükozan-familie probeerde de geit te redden, maar slaagde er niet in.

Sezer Tündükozan zei dat ze verbaasd en erg blij waren toen ze de geit levend zagen. Het feit dat de geit na 47 dagen onder het puin vandaan kwam, werd als een wonder beschouwd. Tündükozan zei: "Op de 47e dag na de aardbeving werden de resten van ons huis opgeruimd. Toen de operator het beton optilde, kwam de geit tevoorschijn. We konden onze ogen niet geloven en waren verrast. We sprongen voor de graafmachine om hem te stoppen. We hebben de geit gepakt en zelfs de operator was verbaasd."

Ahmet Hadi Tündükozan zei dat het gebouw tijdens de aardbeving schudde en dat ze kort daarna naar buiten renden voordat het instortte. Hij beschouwde het feit dat de geit na 47 dagen onder het puin vandaan kwam als een wonder.

©TURKİNFO.NL


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum