Grote Ambitie voor de Fietsenexport van Turkije: 1 Miljard Dollar

Turkije staat op het punt een grote sprong te maken in de fietsenexport, met als doel jaarlijks 1 miljard dollar te bereiken. De relevantie van dit doel wordt benadrukt door de evaluaties van Bayram Akgül, Lid van het Bestuur van de Europese Fietsindustrie Confederatie (CONEBI). Akgül besprak het potentieel van Turkije op dit gebied en onthulde toekomstige groeistrategieën.

Grote Ambitie voor de Fietsenexport van Turkije: 1 Miljard Dollar
Editör: Turkinfo.nl
29 Kasım 2023 - 12:41 - Güncelleme: 29 Kasım 2023 - 12:52

Akgül benadrukte zijn betrokkenheid bij de fietsindustrie als lid van het bestuur van zowel Salcano als de Bicycle Industry Association (BİSED), zowel nationaal als internationaal. Hij wees ook op het belang van CONEBI, een in Brussel gevestigde confederatie die fietsproducenten uit heel Europa bijeenbrengt, en benadrukte de kritieke rol van Turkije binnen deze confederatie voor de betrekkingen met Europa.

Door te worden gekozen voor het bestuur van CONEBI heeft Turkije via Akgül een belangrijke stap gezet in zijn lobbywerk, en hij merkte op dat het van cruciaal belang is om bij elke kwestie die in het belang of nadeel van Turkije kan zijn aanwezig te zijn. Hij benadrukte dat dit Turkije zal helpen bij het aantrekken van investeerders uit verschillende landen via gezamenlijke projecten.

Paragraaf 3:

Akgül verklaarde dat een van de doelen van Turkije in de fietsindustrie is om zich te richten op de markt voor elektrische fietsen. In een periode waarin de verkoop van elektrische fietsen toeneemt, stelde hij dat Turkije het potentieel heeft om op dit gebied te groeien. Hij benadrukte de sterke ontwikkeling van de sector in Turkije en de toename van investeringen in dit gebied.

Akgül onthulde dat Turkije jaarlijks 1,3 miljoen fietsen verkoopt en dat Turkije op de Europese markt een belangrijke positie kan innemen met elektrisch ondersteunde fietsen. Hij benadrukte de inspanningen van BİSED om de jaarlijkse fietsenexport van 70-80 miljoen dollar te vergroten. Akgül merkte op dat er belangrijke investeringen zijn gedaan door andere bedrijven die lid zijn van BİSED, waaronder Salcano, en dat Turkije met deze nieuwe investeringen een belangrijke positie zal innemen.

Als conclusie benadrukte Akgül dat ze werken aan het verhogen van de fietsenexport van Turkije naar 1 miljard dollar en dat ze belangrijke stappen hebben gezet om het potentieel in deze sector te benutten. Hij sprak zijn verwachting uit dat elektrische fietsen een prominente rol zullen spelen in de exportportefeuille van Turkije, en dat de groei in de sector duurzaam zal zijn. Akgül voorspelde dat Turkije een actievere rol zal spelen op de wereldwijde fietsenmarkt.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum