Reklam
Reklam

Informant die de Nederlandse consulaat in Istanbul sloot opgepakt

Politie-eenheid Istanbul: 1 verdachte is in de wijk Aksaray opgepakt die verdacht wordt van het bedreigen van de Nederlandse consulaat in Istanbul. Er is bekend geworden dat niets waar was van zijn bedreigingen.

Informant die de Nederlandse consulaat in Istanbul sloot opgepakt
Editör: Turkinfo.nl
30 Kasım 2016 - 05:51
Reklam

Het is bekend geworden dat de melding van een dreiging op de Nederlandse consulaat in Istanbul is gekomen vanuit de wijk Aksaray in Istanbul.



Ineens was hij enorm rijk geworden….



Volgens berichtgeving van Habertürk is als derde een dreiging binnengekomen voor de Nederlandse Consulaat nadat eerder al de Duitse Consulaat en de Privé Lyceum van Duitsland doelwit was geweest. Hierop was het consulaat tijdelijk gesloten.



Na onderzoek van de politie-eenheid van Istanbul op deze bedreigingen is naar voren gekomen dat de dreigingen allemaal gedaan waren vanuit de wijk Aksaray in Istanbul.



Hierop is de politie een operatie begonnen in de plaats Aksaray en hebben zo de 41-jarige K.K. opgepakt en meegenomen voor verhoor. In zijn verklaring geeft deze K.K. aan dat hij zijn familielid wilde aanklagen, die hij al 5 jaar niet sprak en waarvan hij het niet kon hebben dat hij in zo een korte tijd zo rijk was geworden. De politie heeft boven water weten te krijgen dat het incident het resultaat was van een familieruzie en dat hier geen waarheid achter zat. Dit is dan ook gerapporteerd aan de Nederlandse Consulaat. 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum