IS strijders komen naar Europa vermomd als PKK strijders

Om makkelijker Europa binnen te komen en in Europa makkelijker te bewegen hebben IS strijders zich toegevoegd aan de PKK organisatie.

IS strijders komen naar Europa vermomd als PKK strijders
Editör: Turkinfo.nl
23 Mart 2016 - 18:52

Terorristische organisatie IS doet zijn strijders vermommen als PKK leden om zodoende makkelijker naar EU landen te kunnen afreizen en aanslagen te kunnen voorbereiden.



Volgens berichten ontvangen van veiligheidsraden misbruikt IS de gelegenheid van de PKK, die in Europa makkelijk kunnen bewegen, om zodoende onopvallend terroristische aansalgen voor te bereiden. Ze vermommen zich als PKK aanhangers tot waar het nodig is en zonderen zich daarna af.



"IS strijders doen zelfs dingen die averechts staan tegen hun geloof om niet op te vallen"



Zoals hiervoor beschreven doen vele IS strijders zich toevoegen aan de PKK/PYD kampen in Irak en Syrie pm vervolgens na een tijd de stap te maken richting Europa. Deze strijders zijn druk bezig om in vele landen terroristische aanslagen voor te bereiden.



IS strijders die slagen om Eurpa binnen te komen doen activiteiten als alcohol drinken en de liefde bedrijven met vrouwen zonder getrouwd te zijn. Activiteiten die tegen het islamitische geloof zijn puur om niet op te vallen als islamitische extremisten.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum