Kamp van Nederland geannuleerd

Het China programma van PSV en Ajax hebben ervoor gezorgd dat de geplande kamp van het Nederlandse team tussen 16 en 20 mei geannuleerd wordt.

Kamp van Nederland geannuleerd
Editör: Turkinfo.nl
04 Mayıs 2016 - 06:18

Bekend is gemaakt dat de trainingskamp van het Nederlandse voetbal elftal, dat gepland was voor midden mei, geannuleerd is.



Volgens de berichtgeving van de KNVB is de trainingskamp van het Nederlandse elftal,dat gepland was voor de periode tussen 16 en 20 mei in Hoenderloo, geannulleerd doordat een aantal teams aan het einde van het seizoen ervoor gekozen hebben om op traningskamp te gaan buiten Nederland.



De clubs Ajax en PSV, de hofleverancier van het nationale team van Nederland, die ook nog strijden voor de landstitel, gaan direct nadat de competitie afgerond is beiden naar China voor een trainingskamp.



PSV gaat tijdens deze kamp een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de Duitse Wolfsburg en Ajax speelt een wedstrijd tegen Liaoning Whowin uit China.



Door de wijziging van de KNVB gaan de spelers nu verzamelen op 22 mei in Amsterdam om vervolgens op kamp te gaan naar Portugal.



Gedurende de trainingskamp zal Nederland een vriendschappelijke wedstrijd tegen Ierland spelen op 27 mei, tegen Polen op 1 juni en een laatste wedstrijd tegen Oostenrijk op 4 juni.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum