Reklam
Reklam

Met de Nationale gevechtsvliegtuig KAAN zal Turkije een sprong maken in de luchtvaart

Het 5e generatie gevechtsvliegtuig van Turkije, waarvan de naam door president Recep Tayyip Erdogan als "KAAN" is bekendgemaakt, zal de Turkse luchtvaart naar een nieuwe dimensie brengen.

Met de Nationale gevechtsvliegtuig KAAN zal Turkije een sprong maken in de luchtvaart
Editör: Turkinfo.nl
02 Mayıs 2023 - 09:08
Reklam
KAAN, het Nationale Strijdvliegtuig van Turkije, werd opnieuw tentoongesteld op de hoofdlocatie van Turkish Aerospace Industries (TAI) in Kahramankazan.
Met KAAN zal Turkije een van de vijf landen zijn die op dit niveau (5e generatie) vliegtuigen kunnen produceren.

KAAN kan samenwerken met onbemande luchtvaartuigen, platforms voor luchtwaarneming en -controle en andere elementen die geleverd worden.

KAAN kan met nieuwe generatie wapens luchtgevechten voeren en precisie-aanvallen uitvoeren vanuit interne wapenstations bij supersonische snelheden en kan met behulp van kunstmatige intelligentie en neurale netwerkondersteuning versterkte gevechtskracht bieden.

Het KAAN-programma omvat de oprichting van enkele van 's werelds grootste testcentra in Turkije, zoals de Yıldırım Testfaciliteit, de Radarkruissectie-testfaciliteit en de Windtunnel Testfaciliteit. Hierdoor zal ook de verwerkingscapaciteit van testgegevens worden verbeterd.

©TURKİNFO.NL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum