Reklam
Reklam

Overweldigende Steun: 1,5 Miljoen Mensen Protesteren voor Palestina in Turkije

In Istanbul vond een grootschalig protest voor Palestina plaats, waarbij 1,5 miljoen mensen deelnamen. Het protest, dat invloedrijke figuren uit de media, sport, kunst, het bedrijfsleven en de Palestijnse diaspora samenbracht, vond plaats op de luchthaven van Istanbul Atatürk.

Overweldigende Steun: 1,5 Miljoen Mensen Protesteren voor Palestina in Turkije
Editör: Turkinfo.nl
29 Ekim 2023 - 09:02
Reklam
"Massaal Protest voor Palestina in Turkije" 1,5 miljoen mensen
Indrukwekkend Protest met 1,5 Miljoen Deelnemers voor Palestina in Turkije

Deelnemers aan het protest droegen Turkse en Palestijnse vlaggen, en sommigen droegen hoofdbanden met teksten als "We zijn allemaal Palestijnen," "Stop de genocide, laat de kinderen leven," en "Wees de stem van Palestijnse kinderen."

Het evenement omvatte optredens van internationaal bekende artiesten zoals Yusuf Islam, Maher Zain en Omer Karaoglu. President Erdogan en leiders van andere politieke partijen, evenals overheidsfunctionarissen uit verschillende landen en vertegenwoordigers uit de media, kunst, sport, cultuur en het bedrijfsleven, waren aanwezig.

Yusuf Islam benadrukte de noodzaak van een staakt-het-vuren in Gaza en riep op tot bescherming van onschuldige burgers. Hij herinnerde Israëli's aan de boodschap van de Torah en pleitte voor vrede in het Heilige Land. De gebeurtenis werd gekenmerkt door solidariteit en een oproep tot vrede in het Palestijns-Israëlische conflict.

©TURKİNFO.NL    

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum