Reklam
Reklam

President Erdoğan doet een oproep aan de EU-Commissie "Hoeveel kinderen moeten er nog sterven voordat er een oproep tot een wapenstilstand wordt gedaan?"

President Erdoğan besloot door te zeggen: "Niemand kan van ons verwachten dat we zwijgen wanneer er recht voor onze ogen een bloedbad wordt uitgevoerd." President Erdoğan doet oproep aan de EU-Commissie over Gaza: Hoeveel Kinderen Moeten Er Nog Sterven voor een Oproep tot Wapenstilstand?

President Erdoğan doet een oproep aan de EU-Commissie "Hoeveel kinderen moeten er nog sterven voordat er een oproep tot een wapenstilstand wordt gedaan?"
Editör: Turkinfo.nl
26 Ekim 2023 - 14:42 - Güncelleme: 26 Ekim 2023 - 15:05
Reklam
President Erdoğan heeft gereageerd op de lopende aanvallen op Gaza door Israël en zei:

"De aanvallen op Gaza zijn al lang voorbij het idee van zelfverdediging gegaan en zijn veranderd in duidelijke onderdrukking, wreedheid en barbarij. Wat verontrustend is, is dat degenen die beweren beschaafd te zijn, toekijken en slechts deze wreedheid aanschouwen. De Europese Commissie kwam gisteren naar buiten en zei: 'We kunnen nog geen oproep tot wapenstilstand doen.' Hoeveel mensen moeten er nog sterven, hoeveel kinderen moeten er nog sterven? Wat is jouw drempel? Degenen die preken over mensenrechten en vrijheden negeren handig het recht op leven van de onderdrukte mensen in Gaza, dat al 19 dagen wordt genegeerd. Hoeveel kinderen moeten er nog sterven voordat de EU-Commissie een oproep tot wapenstilstand doet? Hoeveel ton bommen moeten er nog op Gaza vallen voordat de VN-Veiligheidsraad actie onderneemt?"

President Erdoğan noemde ook de hulp die Turkije naar Gaza heeft gestuurd en zei: "Het totale bedrag aan hulpmaterialen dat we naar Egypte hebben gestuurd om naar Gaza te sturen, overschrijdt 200 ton."

President Erdoğan besloot door te zeggen: "Niemand kan van ons verwachten dat we zwijgen wanneer er recht voor onze ogen een bloedbad wordt uitgevoerd."


©TURKİNFO.NL    

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum