Reklam
Reklam

TURKOVAC biedt ook bescherming tegen Omicron

President van het Vaccininstituut van Turkije en lid van het Wetenschappelijk Comité Coronavirus van het ministerie van Volksgezondheid Prof. dr. Ateş Kara zei dat het TURKOVAC-vaccin ook bescherming biedt tegen de Omicron-variant van het nieuwe type coronavirus (Kovid-19).

TURKOVAC biedt ook bescherming tegen Omicron
Editör: Turkinfo.nl
03 Ocak 2022 - 11:42
Reklam

Benadrukkend dat ze blij zijn met de belangstelling van de burgers voor het binnenlandse vaccin, zei Kara: "Omicron heeft een groot risico, het verspreidt zich zeer snel, waardoor het aantal besmettingen zeer snel toeneemt.

"Als we interpreteren wat we hebben verkregen uit andere onderzoeken en gegevens en het beschouwen als een weerspiegeling hiervan, lijken de antilichaamniveaus die we hebben verkregen bescherming te bieden tegen Omicron. Ons werk in deze richting en onze inspanningen om wetenschappelijke gegevens te combineren gaan door. Als we TURKOVAC vergelijken met de gegevens die we beschikbaar hebben ook bescherming tegen Omicron.

TURKOVAC is %100  effectief tegen Delta Variant

Erciyes universiteitsrector prof. dr. Mustafa Calis zei dat TURKOVAC 100 procent effectief is tegen de Delta-variant, net als tegen de Alpha-variant.

Turkije begint met uitrol van zelfgemaakt Turkovac COVID-19-vaccin
Het baanbrekende vaccin werd ontwikkeld in samenwerking met de Erciyes-universiteit in de provincie Kayseri en de Turkse gezondheidsinstituten van het ministerie van Volksgezondheid.

©TURKINFO.NL


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum