Reklam

Turkse expatriat ondernemer vestigt fabriek voor productie van binnenlandse en nationale auto

Taner Ay, een Turkse ondernemer komend uit de stad Kırşehir in Turkije en wonend in Duitsland, gaat een fabriek vestigen in Adana (Turkije) voor de productie van binnenlandse en nationale auto's.

Turkse expatriat ondernemer vestigt fabriek voor productie van binnenlandse en nationale auto
Editör: Turkinfo.nl
03 Ağustos 2019 - 05:06

Deze ondernemer was bekend om zijn samenwerking met zijn vader Çetin Ay. Taner Ay heeft verklaart te starten met het vestigen van deze fabriek in Adana.



Volgens de plannen van Ay zal in eerste instantie een productie fabriek opgezet worden in Adana. Daarna is Ay van plan om ook een fabriek te vestigen in zijn eigen stad, Kırşehir. 



De ondernemer zei in een verklaring: "De laatste tijd zijn er plannen ontwikkeld om in Turkije binnenlandse en nationale auto's te produceren. Wij hebben zo ook onze plannen. Wij zullen ons focussen op binnenlandse nationale electrische auto's".

Ay, die in he dagelijks bestuur zit van een Duitse Cirt Kliniek Stadziekenhuis, gaf verder aan dat zijn volgende doelen zijn om te investeren in de Turkse economie. Hopelijk kunnen wij de eerste binnenlandse nationale electrische auto van Turkije produceren, aldus Ay.

Verder heeft Taner Ay zich ook kandidaat gesteld als voorzitter voor de lokale voetbalvereniging van zijn stad, Kırşehirspor.



@MD

Berichtgeving met bron Turkinfo en @MD mogen niet gepubliceerd en/of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum