Reklam
Reklam

Vakantiebeurs in Utrecht goed voor 120 duizend bezoekers

De eerste toerisme beurs in Utrecht, Vakantiebeurs Utrecht, is afgesloten met een 120 duizend bezoekers.

Vakantiebeurs in Utrecht goed voor 120 duizend bezoekers
Editör: Turkinfo.nl
18 Ocak 2016 - 06:20
Reklam

De vakantiebeurs in Utrecht heeft plaatsgevonden tussen 12 en 17 januari 2016. De beurs dat vorig jaar 117 duizend bezoekers trok, heeft dit jaar met 120 duizend bezoekers iets meer bezoekers getrokken.



De vakantiebeurs dat tot 17 januari in Utrecht is gehouden heeft ook vele Toerisme experts uit Turkije over de vloer gehad. De Turkse Minister van Cultuur en Toerisme heeft ook de beurs bijgewoond en deelgenomen met de Turkse stand “Turkije Home”, dat opgezet was op 760 vierkante meter en dat gecoordineerd werd door de Cultuur en Toerisme verantwoordelijke van de Turkse ambassade in Den Haag.



De beurs, dat vorig jaar 117 duizend bezoekers trok, heeft 1200 toerisme verantwoordelijke uit Turkije verwelkomd. Om het aantal Nederlandse toeristen in Marmaris, waar Nederlanders hoog op de lijst staan voor wat betreft aantal toeristen, te verhogen was het heel belangrijk om aan deze beurs deel te nemen voor Turkije.



Er is ook een vergadering gehouden met de Turkse reisorganisaties die aan de beurs deel hebben genomen en met hen is gekeken naar de mogelijkheden om de steden Amasya, Çorum, Samsun en Tokat, andere steden in Turkije, beter op de kaart te zetten als toerisme mogelijkheden.



Bekend is gemaakt dat de vakantiebeurd in 2017 gehouden zal worden tussen 10 en 15 januari.

 



@MD


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum