PSV wint van Feyenoord in Rotterdam

PSV, de laatste kampioen van de eredivisie, heeft Feyenoord verslagen met 2-0.

Editör: Turkinfo.nl
18 Ocak 2016 - 06:32

PSV heeft in de Eredivies weten te winnen van zijn sterke tegenstander Feyenoord met 2-0.

PSV heeft Feyenoord in de eerste wedstrijd van de competitie na de winterstop getroffen in het Rotterdamse stadion De Kuip.

Ondanks de uitwedstrijd in Rotterdam heeft de club uit Eindhoven, PSV, genoeg kansen weten te creeeren en deze beter weten de benutten. De overwinning op Feyenoord is gehaald met 2 doelpunten in de tweede helft.

De doelpunten van PSV, dat ook nog strijd in de UEFA Champions League, zijn op naam gekomen van Moreno, de 49ste minuut, en Narsingh, de 84ste minuut.

De Turkse spelers Colin Kazim Richards, dat afgelopen week een opstootje had met een verslaggever van het Algemeen Dagblad, en Bilal Başaçıkoğlu hebben beiden niet gespeeld. Colin heeft door het opstootje ook geen plaats genomen in de opstelling van Feyenoord.

PSV heeft met deze overwinning zijn tweede plek op de ranglijst achter Ajax behouden met nu 41 punten, terwijl Feyenoord de achterstand op de eerste plaats heeft zijn groeien. Feyenoord is met 26 punten nog altijd op de derde plaats.