Alarmerende Obsessie: Man Belaagt Ex 1700 Keer in Een Maand

In een schokkende rechtszaak die vandaag plaatsvond, stond een 31-jarige man terecht voor het extreme stalken van zijn ex-vriendin. De verdachte, die niet over de breuk heen kon komen, belde haar maar liefst 1700 keer en stuurde 365 e-mails en 235 berichten binnen slechts een maand nadat zij de relatie had beëindigd. Een van de berichten luidde verontrustend: "Jij bent van mij."

Alarmerende Obsessie: Man Belaagt Ex 1700 Keer in Een Maand
Editör: Turkinfo.nl
02 Mei 2024 - 06:10

De vrouw had na enkele tumultueuze jaren besloten de relatie te beëindigen, maar dit leidde tot een escalatie van geweld en bedreigingen door haar ex-partner. Hij werd niet alleen aangeklaagd voor zijn obsessieve belaging, maar ook voor fysieke mishandelingen zoals slaan, kopstoten geven, en haren trekken.

De situatie verslechterde toen de man, gewapend en gevaarlijk, voor haar deur verscheen en schoten in de lucht loste. Deze daad van agressie dwong het slachtoffer om haar nieuwe baan na slechts een week op te geven uit angst voor haar veiligheid en die van haar collega's.

Tijdens de rechtszitting benadrukte de officier van justitie dat de aanhoudende bedreigingen en geweld vaak voorbodes zijn van partnerdoding. De zaak wordt nog complexer doordat het slachtoffer, onder druk van de verdachte, haar verklaring heeft bijgesteld en aangeeft misschien weer een relatie met hem te willen.

De officier van justitie eiste een celstraf van 14 maanden, waarvan 7 voorwaardelijk, en benadrukte het belang van een contact- en locatieverbod om het slachtoffer tegen verdere gevaren te beschermen. Dit wordt ondersteund door gedragsinterventies en verplichte behandeling voor agressiebeheersing.

Met een sterke uitspraak dat "mijn eer hoger staat dan welke wet ook," maakt de verdachte duidelijk niet terug te deinzen voor juridische consequenties. Het vonnis wordt over twee weken verwacht, met de gemeenschap en betrokken partijen in angstige afwachting.

OM

FACEBOOK COMMENTAREN

COMMENTAREN

  • 0 Commentaar