Reklam
Reklam

Nederlandse toeristen kiezen toch weer voor Turkije

Turkije, dat eerder door angst voor terreuraanslagen minder in trek was voor toeristen, lijkt nu weer in trek te zijn voor de Nederlanders in de mei vakantie. Er is een opvallende stijging van last minutes boekingen naar Turkije.

Nederlandse toeristen kiezen toch weer voor Turkije
Editör: Turkinfo.nl
04 Mayıs 2016 - 06:21
Reklam

In de afgelopen 10 dagen heeft Corendor, de grootste touroperator naar Turkije, een stijging gezien van de boekingen naar Turkije van 20 procent. Corendon heeft zelfs hierdoor extra vluchten moeten inzetten om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag. Deze dagen vliegt Corendon meerdere keren per dag naar Turkije hierdoor.



Extra vluchten ook al vol



Door het slechte weer aan het begin van de meivakantie hebben vele Nederlanders er toch voor gekozen om last minute op vakantie te gaan naar Turkije, het land wat eerst juist genegeerd werd. Extra vluchten, die georganiseerd zijn door Corendon, raken ook allemaal vol. Uiteraard speelt voor de Nederlanders de scherp geprijsde vakantie bestemmingen in Turkije, door de terugdringende toerisme van de afgelopen periode, ook een grote rol bij het boeken van last minutes naar Turkije.



Kosten vakantie



Uiteraard speelt het risico van terreur aanslagen in Turkije een grote rol bij Nederlanders om Turkije te negeren als vakantie bestemming. Echter, heel duidelijk is te zien dat deze risico door vele Nederlanders ook nu genegeerd wordt nu te zien is dat een vakantie naar Turkije heel voordelig is, dan spelen de terreur aanslagen ineens geen grote rol meer. Ook is het zo dat het risico op terreur aanslagen in Turkije nog altijd een stuk minder is in vergelijking tot de landen in Noord Afrika. Deze landen zijn minder goed georganiseerd.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum